8 julegaveidéer til dine bedsteforældre

“hvad skal vi give bedstemor til jul i år?”

Synes du også, det kan være svært at finde på, hvad du skal give i julegave til dine bedsteforældre eller oldeforældre? Altså gaver, som ikke bare ender i bunden af skabet, men som kan hjælpe til med at opbygge jeres relation?

Vi har lavet en liste med 8 gaveidéer, som øger livsglæden for din bedste:

  1. En fælles oplevelse - det kunne være en tur i Den Gamle By Aarhus eller lignende steder, hvor hele familien kan tage sammen afsted

  2. Et hjemmelavet blomster-abonnement, så du sender friske blomster en gang om måneden det næste halve år - fx fra økologiske Brede Havekiosk

  3. Kalender med billeder. Hvis din bedstefar eller oldemor er på plejehjem, kan billederne fx bruges som en samtalestarter mellem dem og personalet. Din Fotobog laver danskproducerede produkter.

  4. Et hjemmelavet gavekort, til en aktivitet, som din bedste før i tiden brugte meget tid på. Fx kortspil, filmaften, gåtur ved vandet eller lignende.

  5. Hjælp til få nedskrevet sin livshistorie - det kan for eksempel gøres gennem bogen Bedstemor Fortæl Nu.

  6. Spil, I kan spille sammen - SNAK har fx en masse relationsopbyggende kortspil.

  7. Et fælles kursus som i kan tage til hos for eksempel FOF

  8. Leg på Plejehjem - har du små børn, kan du også altid tage dit barn og din bedste med til Leg på Plejehjem. Enten til vores Fredagslegestue eller en af legestuerne på plejehjem.

Dine bedsteforældre eller oldeforældre vil elske at få en julegave, som betyder, at I skal ses lidt mere <3

Forrige
Forrige

FYSIOTERAPEUT-studerende ANBEFALER LEG PÅ PLEJEHJEM

Næste
Næste

NY LEGESTUE I AARHUS!