Lotus

Plejehjemmet Sandkåsvej har skiftet navn til Lotus, Sandkåsvej 41, Hasle.

I skoleferier og helligdage er der ikke tilknyttet en vært til legestuerne, men du er altid meget velkommen til at kigge forbi plejehjemmet og bruge “legehjørnet”, haven og snakke med de ældre.

Legestuen foregår hver tirsdag mellem kl. 10-12 som åbent hus, hvor du kommer, når det passer dig og baby.

Kristina Fehr Therkildsen er tilknyttet som vært og byder alle velkommen, sørger for at skabe hyggelige rammer og står i spidsen for 45 minutters baby-ældre-rytmik.

De ældre spiser frokost kl. 12, og der er ikke nogen lukke-tid. Det er op til dig, om du vil blive til frokosten eller eventuelt benytte dig af øvrige faciliteter på plejehjemmet (se under “Mad”).
Lotusj Plejehjem har en stor og smuk have i midtergården med frugttæer, bærbuske og krydderurter. Plejehjemmet får meget snart et orangeri midt i haven med krydderurter, hvori man kan sidde og hygge.

MAD
På Lotus får beboerne varm mad til frokost, som laves af ernæringsassistenter på plejehjemmet. Hvis du har lyst til et varmt måltid mad skal det bestilles en uge før hos ernæringsassistent Ann tlf. 41855091 eller Rita tlf. 51575946 mellem kl. 8 – 10.
Pris for hovedret er 40 kr. og 20 kr. for dessert. Pengene betales senest 1 dag før i en konvolut  i forstander Susanne Serins postkasse.
Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen madpakke.

FITNESS
Der er mulighed for at bruge motionsrummet i det tidsrum, man har lyst til.

SANG
På bestemte datoer kommer musiker Christian Foged ud med sin guitar og spiller og synger og her er du også velkommen til at kigge forbi. Kontakt plejehjemmet for datoerne.

For kontakt til yderligere oplysninger om legestuen på Lotus kontakt venligst Jannie: janpe@aarhus.dk eller tel: 87135583

PRAKTISK – generel information
Plejehjemmene er fordelt over Aarhus Kommune og har alle fornødne faciliteter i forhold til, hvad en barslende eller hjemmegående forælder har brug for i forbindelse med madning og pusling.

Legestuerne på plejehjem foregår enten i selve opholdsstuerne eller i et aktivitetsrum. Du vil blive guidet til stedet. Du er velkommen til at tage barnevognen med indenfor eller stille den udenfor eller i baggården.

Der lægges op til, at du hjælper til med at pakke legetøjet ud og ind igen, inden du forlader stedet.

Du er selvfølgelig velkommen til at gå rundt på plejehjemmene, og du må gerne besøge de ældre i deres egne lejligheder.

Du skal være klar over, at nogle af beboere er meget gamle eller syge og kan have svært ved at give udtryk for deres følelser – herunder også deres glæde ved samværet med besøgende. De er glade for dit besøg, selvom de kan have svært ved at give udtryk for det!

Der er fri kaffe på alle plejehjem, og du skal ikke holde dig tilbage for at kigge i skabene efter glas eller sætte kaffen over. Betragt dig endelig som en ven frem for en gæst.