Hedevej

Plejehjemmet Hedevej, Hedevej 50, Risskov.

I skoleferier og helligdage er der ikke tilknyttet en vært til legestuerne, men du er altid meget velkommen til at kigge forbi plejehjemmet og bruge “legehjørnet”, haven og snakke med de ældre.

Legestuen foregår hver torsdag mellem kl. 10-12 som åbent hus, hvor du kommer, når det passer dig og baby.

Anette Vinther er tilknyttet som vært og byder alle velkommen, sørger for at skabe hyggelige rammer og står i spidsen for 45 minutters baby-ældre-rytmik.

De ældre spiser frokost ca. kl. 12, og der er ikke nogen lukke-tid. Det er op til dig, om du vil blive til frokosten eller eventuelt benytte dig af øvrige faciliteter på plejehjemmet (se under “Mad”).
Plejehjemmet Hedevej har en dejlig stor have med bl.a. æbletræer, legeplads, høns og rum til at samles.

MAD
Der er mulighed for at bestille frokost eller kage mod betaling, hvis du giver besked dagen før. Du er også velkommen til at spise med til aftensmaden en anden dag på ugen. Husk dog at give besked dagen før. Se kontaktoplysninger nederst på siden. Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen madpakke.

LÅN AF LADCYKEL
Der er mulighed for at låne rickshaw-cyklen udenfor legestuen, hvis du skulle få lyst til en tur igennem byen en hverdag eller weekend med en af beboerne og dit barn. Der er plads til to personer foran. Tilmeld dig som frivillig cykelpilot her.

For yderligere oplysninger om legestuen på Hedevej kontakt venligst Lisbeth: livs@aarhus.dk.

PRAKTISK – generel information
Plejehjemmene er fordelt over Aarhus Kommune og har alle fornødne faciliteter i forhold til, hvad en barslende eller hjemmegående forælder har brug for i forbindelse med madning og pusling.

Legestuerne på plejehjem foregår enten i selve opholdsstuerne eller i et aktivitetsrum. Du vil blive guidet til stedet. Du er velkommen til at tage barnevognen med indenfor eller stille den udenfor eller i baggården.

Der lægges op til, at du hjælper til med at pakke legetøjet ud og ind igen, inden du forlader stedet.

Du er selvfølgelig velkommen til at gå rundt på plejehjemmene, og du må gerne besøge de ældre i deres egne lejligheder.

Du skal være klar over, at nogle af beboere er meget gamle eller syge og kan have svært ved at give udtryk for deres følelser – herunder også deres glæde ved samværet med besøgende. De er glade for dit besøg, selvom de kan have svært ved at give udtryk for det!

Der er fri kaffe på alle plejehjem, og du skal ikke holde dig tilbage for at kigge i skabene efter glas eller sætte kaffen over. Betragt dig endelig som en ven frem for en gæst.