Kløvervangen

Plejehjemmet Kløvervangen, Kløvervangen 31, 8541 Skødstrup.

I skoleferier og helligdage er der ikke tilknyttet en vært til legestuerne, men du er altid meget velkommen til at kigge forbi plejehjemmet og bruge “legehjørnet”, haven og snakke med de ældre.

Legestuen foregår hver onsdag mellem kl. 10-12 som åbent hus, hvor du kommer, når det passer dig og baby. Musikterapeut Nanna Smalbro er tilknyttet som vært og byder alle velkommen, sørger for at skabe hyggelige rammer og står i spidsen for 45 minutters baby-ældre-rytmik ca. kl. 10.30.

De ældre spiser frokost kl. 12, og der er ikke nogen lukke-tid. Det er op til dig, om du vil blive til frokosten eller eventuelt benytte dig af øvrige faciliteter på plejehjemmet.
På plejehjemmet Kløvervangen er der en lukket sansehave med vand, kørestols (barnevogns-)gynge, pavillon, vildmarksbad og bålplads. Hen over sommeren får plejehjemmet besøg af et får med to lam, som går på græsmark ved p-pladsen.

For yderligere oplysninger om legestuen på Kløvervangen kontakt venligst hverdagslivsmedarbejder Charlotte Larsen på tel. 261188

PRAKTISK – generel information
Plejehjemmene er fordelt over Aarhus Kommune og har alle fornødne faciliteter i forhold til, hvad en barslende eller hjemmegående forælder har brug for i forbindelse med madning og pusling.

Legestuerne på plejehjem foregår enten i selve opholdsstuerne eller i et aktivitetsrum. Du vil blive guidet til stedet. Du er velkommen til at tage barnevognen med indenfor eller stille den udenfor eller i baggården.

Der lægges op til, at du hjælper til med at pakke legetøjet ud og ind igen, inden du forlader stedet.

Du er selvfølgelig velkommen til at gå rundt på plejehjemmene, og du må gerne besøge de ældre i deres egne lejligheder.

Du skal være klar over, at nogle af beboere er meget gamle eller syge og kan have svært ved at give udtryk for deres følelser – herunder også deres glæde ved samværet med besøgende. De er glade for dit besøg, selvom de kan have svært ved at give udtryk for det!

Der er fri kaffe på alle plejehjem, og du skal ikke holde dig tilbage for at kigge i skabene efter glas eller sætte kaffen over. Betragt dig endelig som en ven frem for en gæst.